Essiac- formula inovatoare a lui Rene Caisse impotriva cancerului

Essiac este o formulă inovatoare pentru lupta împotriva cancerului, descoperită în anul 1922 de asistenta canadiană, René M. Caisse. Acest produs poartă numele celei care l-a descoperit, dar scris invers (Caisse = Essiac).Essiac

Chiar dacă este folosit în mare parte pentru tratarea cancerului, Essiac are și alte proprietăți. Acesta este și un puternic detoxifiant, antioxidant, antiparazitar, imunostimulator, antiinflamator, antimutagenic, regenerator și hepatoprotector. Essiac are o formulă complexă pe bază de Măcrișul Iepurelui, Brusture, Ulm alb și Revent Turcesc, iar ca elemente bioactive predomină vitaminele A, C, D, E, B, K, P, betacaroten, calciu, zinc, sulf,  fier, siliciu, magneziu, cupru, potasiu, crom, fosfor, radiu, acid malic, oxalic, galic, oleic, palmitic și galacturonic, emodină, clorofilă, lignani, inulină, flavonoide, polifenoli, polizaharide, aminoacizi, acizi fenolici, uleiuri esențiale, tanini, glicozide, galactoze, betasitosterol. Plantele utilizate sunt cultivate și prelucrate în conformitate cu standardele europene.

Aceste plante acționează eficient pentru întregul organism. Essiac are capacitatea de a curăța arterele, de a reduce acumulările de metale grele, de a regenera și îmbunătăți funcțiile pancreasului, splinei, ficatului, de a regla funcția tiroidiană, de a crește rezistența oaselor, articulațiilor, ligamentelor și membranelor din organism, de a încetini evoluția sclerozei multiple,  de a favoriza vindecarea rănilor, de a reduce simptomele afecțiunilor gastro-intestinale (boala Crohn, ulcer, gastrite, reflux gastroesofagian, indigestii, balonări, constipație sau diaree, boala celiacă) și de a stimula pofta de mâncare.

Măcrișul Iepurelui

Măcrișul Iepurelui  poate fi adeseori confundat cu trifoiul, datorită aspectului său similar. Această plantă bogată în vitamine, betacaroten, calciu, fier, siliciu, magneziu, zinc, cupru și potasiu,  s-a dovedit benefică în creșterea apetitului alimentar, îmbunătățirea digestiei, tratarea intoxicațiilor cu Mercur sau Arsenic, tratarea inflamațiilor, febrei, asteniei, a bolilor la nivel hepatic, fiind un remediu ideal chiar și pentru boala Parkinson, cancer de piele și tumori.

Brusture

Acțiunile brusturelui  se caracterizează ca având un spectru larg, astfel această plantă este deosebit de utilă persoanelor care suferă de diabet, afecțiuni renale, stres, anxietate, afecțiuni ale pielii, precum acnee, eczeme, căderea părului, colici, epilepsie, gută sau reumatism. Brusturele este recunoscut și utilizat îndeosebi pentru proprietățile sale antibacteriene, antifungice, detoxifiante și antitumorale.

Ulm

Ulmul alb este un arbore a cărei scoarțe contribuie la detoxifierea organismului și întretine oasele și articulațiile. Fiind bogat în vitamine, minerale, acizi grași și fitosteroli, ulmul alb tratează afecțiuni ale sistemului digestive (gastrită, ulcere și colite), precum și alte afecțiuni: hemoroizi, vaginite și diverse afecțiuni ale pielii.

Rubarba sau reventul turcesc

Rubarba sau  reventul Turcesc  a fost cultivată și întrebuințată în scopuri medicinale încă din Antichitate. Această plantă are în compoziția sa o cantitate considerabilă de magneziu și alte minerale, precum calciu, fosfor, potasiu, seleniu și fier, vitamine A, C și E, carbohidrați și acizii Omega 6. Rubarba, datorită efectului său antioxidant și complexului de vitamine, asigură sănătatea pielii și a celulelor, reglează metabolismul, contribuie la dezvoltarea embrionala a fătului, întărește sistemul osos și al dinților și previne apariția bolii Alzheimer.

Calitatea superioară a Essiacului și efectul său curativ sunt demonstrate prin longevitatea acestui produs original. Studiile și cercetările ștințifiice în ceea ce privește produsul Essiac, arată că bolile precum cancerul pot fi tratate și că nu reprezintă un capăt de drum.

Este recomandat ca in timpul tratamentului  sa se administreze complementar si  Orz Verde cu Samburi de caise (pulbere) – recomandat in tratamentele antitumorale!

      Dacă doriți să achizionați Essiac,
puteți accesa pagina Enzymatic Therapy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ two = 8