LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

11,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Iau Diavit 3 pe zi, de 10 zile. Glicemia a scazut de la 259 la 109. Sunt f. bune..
Mircea C
 

Black Cohosh Ameliorarea simptomelor apărute la menopauză

Black Cohosh Ameliorarea simptomelor apărute la menopauză
Click pentru mărire
Preţ: 42,90 ron
Stoc: Stoc Limitat!
Model: 501020
Producător: Nature's Way
Rating Mediu: Fără Rating

 

Un studiu efectuat pe 629 de femei aflate la menopauză cărora li s-a administrat Black Cohosh a demonstrat o ameliorare cu 80% a simptomelor.

Prezentare: 100 capsule
Producător: Nature's Way
Aviz: 1384/2006

Compoziţie per capsulă:
Black Cohosh (Cimicifuga racemosa, rădăcină) 540mg

Alte ingrediente:

Componente bioactive:
izoflavone (formononetin),
triterpene
glicozide (acetine, cimicifugozide),
acid isoferulic,
tanini,
uleiuri volatile

Black Cohosh (Cimicifuga racemosa) este o plantă perenă ce provine din American de Nord şi este folosită de secole pentru tratarea problemelor ginecologice. Specialiştii americani prescriu Black Cohosh pentru ameliorarea bufeurilor şi a altor simptome ale menopauzei. Listat ca remediu oficial în Farmacopeea Americană din 1820 până în 1926, Black Cohosh a fost redescoperit de cercetători şi apreciat de femeile cu probleme de menopauză. Studii clinice recente de diferite tipuri au arătat faptul că Black Cohosh este într-adevăr eficient în reducerea severităţii, duratei şi incidenţei bufeurilor şi transpiraţiilor nocturne.
Având în vedere activitatea estrogenică probabilă a plantei Black Cohosh, cecetătorii au analizat atent dacă acest produs este capabil de a influenţa apariţia diferitelor tipuri de cancer hormono-dependente. Cercetătorii de la factulatatea de medicină “Northwestern”, care au efectuat o serie de analize de laborator sofisticate, au concluzionat că: “Extractul de Black Cohosh nu a prezentat nicio activitate estrogenică în niciunul dintre teste”. Cu toate acestea, cercetătorii germani au descoperit că Black Cohosh îşi exercită efectul estrogenic în altă parte a corpului. Aceştia au concluzionat că produsul s-a dovedit a nu avea nicio acţiune asupra uterului dar are efecte benefice asupra oaselor.

În termini practici, aceasta înseamnă că Black Cohosh, ca şi estradiolul, a prevenit pierderea osoasă în cazul animalelor de laborator ale căror ovare au fost scoase. Spre deosebire de estradiol, Black Cohosh nu a avut niciun efect rău asupra uterului fapt ce demonstrează siguranţa sa sporita faţă de terapiile de înlcouire a hormonilor. Aşadar, Black Cohosh nu doar reduce bufeurile, anxietatea şi depresia în cazul femeilor la menopuză dar poate preveni pierderea osoasă asociată cu scăderea naturală a estrogenilor, fără a risca stimularea dezvoltării cancerului uterin sau de sân.

Efecte adjuvante:
- efect similar estrogenic
- ajută la scăderea nivelului de progesteron prin reducerea secreţiei hipofizare a LH (hormonul luteinizant)
- antispastic, antiinflamator
 
Recomandat ca adjuvant în:
- menopauzî (bufeuri, palpitaţii, migrene, depresie, iritabilitate, insomnie, uscăciune şi/sau atrofie vaginală, uscarea şi descuamarea pielii, osteoporoză). Un studiu efectuat pe 629 de femei aflate la menopauza cărora li s-a administrat Black Cohosh a demonstrat o ameliorare cu 80% a simptomelor.
- dezechilibre hormonale estrogen-progesteron, estrogen-testosteron prin deficit estrogenic: tulburări de ciclu menstrual (amenoree - lipsa menstruaţiei, oligomenoree - diminuarea volumului şi a duratei menstrelor), retenţie de apă în ţesuturi, celulită, creştere în greutate, chisturi ovariene, hirsutism (pilozitate excesivă), sterilitate, acnee, libidou scăzut, frigiditate
- tumori genito-mamare (nu creşte nivelul de estrogen din sânge)

Mod de administrare:
Câte 1 capsulă de 3 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A nu se administra persoanelor cu istoric de afecţiuni hepatice.
A se administra persoanelor care urmeaza un tratament alopat doar la recomandarea unui specialist.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.