In caz ca intampinati dificultati la plasarea comenzii, va rugam sa folositi browserul Mozilla sau Opera sau Microsoft Edge sau sa plasati comenzile folosind formularul de contact sau telefonic la nr. de tel: 0722735935.

If you encounter difficulties in placing your order, please use the Mozilla or Opera or Microsoft Edge browser or place your orders using the contact form or by phone at: +40722735935.
 

LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de DPD*

Gratuit  la comenzi peste 499 ron

19,99 ron comenzi între 1 și 499

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

*Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron

 

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 

 
Oferte Speciale
 
Păreri Clienți
Nu am luat inca...sunt hotarata sa iau,dar am o intrebare : daca sunt sub tratam..
Camelia
 

Informații despre livrare

Livrarea se va face prin curierul DPD/ URGENT CARGUS sau prin Poșta Română în funcție de adresa indicată în comanda dumneavoastră.

Nu este posibilă alegerea între DPD / URGENT CARGUS si Poșta Română, regula de trimitere fiind următoarea:

Pentru localitățile aflate în aria de acoperire Urgent Cargus sau la sub 20 km de centrele DPD, livrarea se va face prin DPD/ URGENT CARGUS. 

Aici puteti consulta localitatile aflate in aria de acoperire Urgent Cargus:

Aria de acoperire Urgent Cargus Romania 

Puteti afla cel mai apropiat centru DPD de adresa dvs, introducand codul dvs postal in linkul urmator: Depozite DPD

Termenul de livrare este de la 1 la 6 zile în funcție de produsele comandate. În general vom face tot posibilul să onorăm comanda dumneavoastra în 1-2 zile.

Livrarile se fac de Luni până Sâmbătă, după confirmarea telefonică. Comenzile neconfirmate telefonic nu se livrează. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzi care nu pot fi onorate din cauza stocului furnizorilor.

Nu suntem responsabili de nici o daună rezultată din livrarea întârziată a coletelor din orice motiv.

Produsele precomandate vor fi livrate doar cand stocul va deveni disponibil. Mai multe informatii veti primi telefonic.

Tariful standard pentru livrare este de 19,99 ron oriunde în România in zona 1.

Livrare gratuită

De asemenea dacă cumpărați de peste 399 de ron modulul de Livrare gratuită se va activa și veți beneficia de acestă opțiune la finalizarea comenzii.

Tariful standard pentru restul livrărilor este de 14,99 ron pentru comenzi intre 99 ron și 399 ron, iar pentru comenzile cu valoare cuprinsă între 0 și 99 ron costul transportului este de 19,99 ron, oriunde în România, exceptand zona 2 de livrare. 

Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron, indiferent de valoarea comenzii.

ATENȚIE: TARIFUL DE 19,99 RON ȘI LIVRAREA GRATUITĂ SUNT VALABILE DOAR PENTRU TERITORIUL ROMÂNIEI.

Livrare internațională:

**Tarifele internaționale vor fi stabilite la confirmarea telefonică a comenzii. În general ele sunt aproximativ 20 de Euro pentru coletele sub un kg în Europa și aproximativ 30-40 de Euro pentru coletele sub un kg trimise în restul lumii. Contravaloarea comenzii se va achita în avans.

Confirmarea comenzilor și plăți în avans:

Comenzile care nu sunt achitate în avans vor necesita confirmare telefonică. Fără confirmare telefonică nu se vor trimite produsele. Pentru comenzi mai mari de 1000 de ron există posibilitatea să cerem un avans simbolic de aproximativ 50-100 de ron sau in anumite cazuri, plata contravalorii intregii comenzi. În cazul în care acest avans nu se va achita, nu se vor trimite produsele. De regulă, acest avans se cere doar la sume mari de peste 200 € și în general numai la clienții noi, clienții vechi fiind în general scutiți de acestă formalitate. 

Pre Comandă 7-12 zile* -perioada de livrare este estimativă, de obicei rezolvăm toate comenzile care au acest status în termenul stipulat. Acest termen nu este obligatoriu; deși facem tot posibilul pentru rezolvarea acestor comenzi în cel mai scurt timp. Totuși pot exista situații neimputabile nouă pentru care acest termen să fie mai mare de 30, 60, etc. zile. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate.