LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

11,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Este foarte simplu. Ne sunati sau ne trimiteti un e-mail cu datele dumneavoastra..
Enzymatic Therapy srl
 

Informații despre livrare

Livrarea se va face prin curierul Cargus sau prin Poșta Română în funcție de adresa indicată în comanda dumneavoastră.

Nu este posibilă alegerea între Poșta Română și Cargus regula de trimitere fiind următoarea:

Pentru localitățile aflate în aria de acoperiere Cargus livrarea se va face prin Cargus. Pentru restul țării livrările se vor face prin Poșta Română.

Aici puteți consulta localitățile aflate în aria de acoperiere Cargus

 

Termenul de livrare este de la 1 la 6 zile în funcție de produsele comandate. În general vom face tot posibilul să onorăm comanda dumneavoastra în 1-2 zile.

Livrarile se fac de Luni până Sâmbătă, după confirmarea telefonică. Comenzile neconfirmate telefonic nu se livrează. Ne rezervăm dreptul de a anula comenzi care nu pot fi onorate din cauza stocului furnizorilor.

Nu suntem responsabili de nici o daună rezultată din livrarea întârziată a coletelor din orice motiv.

Produsele precomandate vor fi livrate doar cand stocul va deveni disponibil. Mai multe informatii veti primi telefonic.

Tariful standard pentru livrare este de 11,9 ron oriunde în România excepție făcând produsele care beneficiază de livrare gratuit.

Livrare gratuită

De asemenea dacă cumpărați de peste 299 de ron modulul de Livrare gratuită se va activa și veți beneficia de acestă opțiune la finalizarea comenzii.

Tariful standard pentru restul livrărilor este de 11,99 ron pentru comenzi intre 101 ron și 299 ron, iar pentru comenzile cu valoare cuprinsă între 0 și 100 ron costul transportului este de 19,99 ron, oriunde în România.

ATENȚIE: TARIFUL DE 11,99 RON ȘI LIVRAREA GRATUITĂ SUNT VALABILE DOAR PENTRU TERITORIUL ROMÂNIEI.

Livrare internațională:

**Tarifele internaționale vor fi stabilite la confirmarea telefonică a comenzii. În general ele sunt aproximativ 20 de Euro pentru coletele sub un kg în Europa și aproximativ 30-40 de Euro pentru coletele sub un kg trimise în restul lumii. Contravaloarea comenzii se va achita în avans.

 

Confirmarea comenzilor și plăți în avans:

Comenzile care nu sunt achitate în avans vor necesita confirmare telefonică. Fără confirmare telefonică nu se vor trimite produsele. Pentru comenzi mai mari 300 de ron există posibilitatea să cerem un avans simbolic de aproximativ 50-100 de ron. În cazul în care acest avans nu se va achita, nu se vor trimite produsele. De regulă, acest avans se cere doar la sume mari de peste 200 € și în general numai la clienții noi, clienții vechi fiind în general scutiți de acestă formalitate.

Pre Comandă 7-12 zile* -perioada de livrare este estimativă, de obicei rezolvăm toate comenzile care au acest status în termenul stipulat. Acest termen nu este obligatoriu; deși facem tot posibilul pentru rezolvarea acestor comenzi în cel mai scurt timp. Totuși pot exista situații neimputabile nouă pentru care acest termen să fie mai mare de 30, 60, etc. zile. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate.