LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

14,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Este foarte simplu. Ne sunati sau ne trimiteti un e-mail cu datele dumneavoastra..
Enzymatic Therapy srl
 

Exorcizal Antidepresiv, anxiolitic, stres, atentie, concentrare

Exorcizal Antidepresiv, anxiolitic, stres, atentie, concentrare
Click pentru mărire
Preţ: 31,99 ron
Stoc: Stoc Epuizat
Model: 501298
Producător: Herbagetica
Rating Mediu: Fără Rating

 

Exorcizal Antidepresiv, anxiolitic, stres, atentie, concentrare

Producator: Herbagetica
Prezentare: 80 capsule

Compozitie:

Sunatoare (Hypericum perforatum) extract cu min. 0,3% hypericina -75mg, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract -37,5mg, Isop (Hyssopus officinalis) vârfuri uscate pulbere -37,5mg, Busuioc (Ocymum basilicum L) parti aeriene uscate pulbere -37,5mg, Angelica (Angelica archangelica) radacina uscata pulbere -37,5mg , Pelinita (Artemisia vulgaris L) parti aeriene pulbere -37,5mg, Odolean (Valeriana officinalis) radacina pulbere -37,5mg. Capsula tare de gelatina.

Acest produs a fost conceput pornind, în principal, de la câteva plante folosite de milenii în medicina populară românească pentru combaterea tulburărilor psiho-emoționale de tot felul. În această straveche tradiție, toate gândurile și trăirile nocive erau atribuite unor spirite/duhuri rele, care erau alungate sau, folosind un termen mai modern, exorcizate cu ajutorul acestor ierburi.
Toate plantele pe care le vom enumera au fost până odinioară consumate constant și frecvent, în rând cu alimentele de bază, pentru prevenirea și chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoționale. Mai jos vom enumera cateva plante folosite in acest scop:

Odoleanul (Valeriana officinalis) – era, fără doar și poate, cel mai folosit mijloc de alungare a spiritelor rele în medicina populară românească. Odinioara era pus în turtele de grâu cu care adolescenții plecau cu vitele la păscut, pentru “a-i feri de zburătorii, care luau vlaga și mințile, dar și pentru a-i feri de alte ispite”. Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătățește somnul, reduce excitabilitatea psihica și sexuală.

Isopul (Hyssopus officinalis) – este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negre și trezește optimismul. Studiile științifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, stimulează capacități cognitive cum ar fi atenția, avand si are efect antidepresiv.

Pelinița (Artemisia vulgaris) – este o plantă înrudită cu Pelinul și cu Lemnu Domnului, toate trei fiind considerate adevărate antidoturi contra spiritelor rele. Adesea cele trei plante erau împletite sub formă de cununi, care erau ținute la capul celor grav bolnavi, pentru a-i ajuta să se vindece, dar și pentru a ține disperarea și chiar durerile departe. Cercetările medicale au demonstrat ca Pelinița este un tonic nervos și vigilizant, combate stările astenice, combate anorexia psihică.

Angelica (Angelica archangelica) – mai este cunoscută și ca “PLANTA CELOR 7 ÎNGERI”. Însăși denumirea sa științifică arată că această plantă atrage, prin rezonanță, ajutorul și protecția îngerilor. În medicina populară românească, Angelica joacă din acest punct de vedere un rol unic, acela de “magnet” pentru influențele magice benefice și nu doar de simplu exorcizant. Din punct de vedere al acțiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ, având deopotrivă proprietăți stimulente nervoase (datorită substanțelor volatile pe care le conține) și calmante (datorită furanocumarinelor din compoziția sa). Acești compuși, cu efect antagonic la nivelul sistemului nervos central, explică acțiunea sa reglatoare.

Busuiocul (Ocimum basilicum) – este o plantă cu valențe exorcizante, dar nu numai, foarte puternice în rândul creștin-ortodocșilor. Mănunchiul de busuioc, care este pus la icoanele făcătoare de minuni ori care este folosit pentru stropirea cu agheasmă în cadrul slujbelor, este un adevărat simbol al purificării sufletești și al eliberării de răutățile “lumești”. Busuiocul, conform observațiilor clinice este un stimulent al atenției, induce stări de tonus psihic și mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienți are chiar darul de a induce stări de bună dispoziție și ușoară euforie.

Sunătoarea (Hypericum perforatum) – era folosită odinioară împreună cu busuiocul contra “posedărilor” sau, în termeni mai accesibili zilelor noastre, contra tulburărilor psihice grave. Din punct de vedere farmacodinamic, iarba de Sunătoare, administrată mai ales ca și extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.

Passiflora (Passiflora incarnata) – este singura plantă, din această prezentare, care nu este specifică medicinii populare și magice românești. Traducerea denumirii sale nu este “floare pasiunii”, cum greșit este numită în diverse materiale publicitare, ci Floarea Patimilor lui Hristos. În America de Sud, de unde provine, este considerată floarea Creștinismului și este considerată un adevărat panaceu în toate tulburările emoționale. Din punct de vedere științific, Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice și somnifere. Această plantă este un prețios adjuvant contra anxietății, contra atacurilor de panică, contra insomniei și a tulburărilor conexe.

Recomandari:

- antioxidant
- imbunatateste unele calitati cognitive
- antidepresiv, anxiolitic
- imbunatateste managementul stresului
- imbunatateste calitatea somnului
- micsoreaza dependenta de alcool si nicotina
- cum ar fi atentia si capacitatea de concentrare

Indicatii (in baza studiilor stiintifice acceptate international):
Se utilizeaza ca adjuvant in:
- boli somatice care apar sau se agraveaza pe fondul tulburarilor emotionale (tulburari digestive, migrena, apetit alimentar oscilant, indigestie, dispepsie, infertilitate, afectiuni tumorale)
- depresie
- anxietate, sindrom anxios-depresiv
- atacuri de panica
- tulburari de somn pe fond anxios
- instabilitate emotionala
- stres
- tulburari compulsive
- iritabilitate psihica

Mod de administrare:

De regula, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. O cura dureaza intre 30 si 90 de zile, in functie de necesitati, fiind urmata de 10-21 de zile de pauza, dupa care administrarea se poate relua.

Precautii si Contraindicatii:
In cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei si al pielii. Nu se recomanda expunerea de durata la soare, pe timpul curei. Contraindicat in alaptare si sarcina.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.