LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

11,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Am inceput sa iau Diavit acum 2 luni si pot spune sincer ca ma simt mult mai bin..
Costel
 

Graviola (600 mg) - Tratament Natural Antitumoral Chimioterapie Radioterapie Cancer Metastaze

Graviola (600 mg) - Tratament Natural Antitumoral Chimioterapie Radioterapie Cancer Metastaze
Click pentru mărire
Preţ: 105,00 ron
Stoc: Stoc Epuizat
Model: 502118
Producător: Swanson Health Products
Rating Mediu: Fără Rating

Graviola 600 mg Premium Swanson Tratament Original SUA  

Graviola Premium Swanson este aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

(Annona Muricata) sau Guyabano - Soursop

Prezentare: 60 capsule 600 mg 

Producator: Swanson Premium SUA 

Descriere:

Graviola (Annona Muricata) este o planta nativa a padurilor tropicale Amazoniene si a celor din Brazilia. Filipinezii o numest Guyabano. Capsulele se administreaza ca atare sau sub forma de ceai. Pentru a prepara ceaiul se foloseste continutul de la o capsula si 100 ml apa fierbinte.  In mod traditional, frunzele si mugurii au fost folositi ca antibiotic natural (citostatic natural) de catre triburile locale pentru a trata diferite boli infectioase. Ingredientele active documentate, cercetate, si verificate din Graviola sunt un grup de fitochimicale numite  Acetogenine Annonaceous care sunt gasite doar in familia de plante Annonaceae, in special in frunze si muguri.

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani, iar testele au relevat ca substantele active din Graviola identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar, hepatic, osos si cancer pancreatic.

Capsulele de la Swanson Premium Graviola 600 mg reduc efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei atunci cand sunt administrate in timpul terapiei antitumorale cu citostatice si/su radiatii. Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercita de la inceputul administrarii dar se vede in general in timp.  Pentru marea majoritate a bolnavilor, care se afla in fazele terminale de boala,cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente. Graviola (Annona muricata) are 82 de fitochimicale Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie. 

Graviola este utilizata pentru a lupta impotriva infectiilor grave, ca anti-cancerigen superior, intaritor al sistemului imunitar, citostatic in adenom de prostata, renal, uterin, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, osos, testicular, mamar, pulmonar, ovarian

 . In multe cazuri cancerul dezvolta rezistenta la chimioteratie. Acest fenomen sa observat la cancerul de colon, celula canceroasa reuseste sa respinga tratamentul cu ajutorul Glicoproteinei-P inainte sa fie distrusa de chimioterapie. Pentru a face acest lucru celulele canceroase au nevoie de o cantitate foarte mare de energie. Fitochimicalele din Graviola continua atacul asupra celulei canceroase mult mai mult timp, astfel celula canceroasa se epuizeaza de energie dar efectul chimioterapeutic al Acetogeninelor nu se diminueaza ducand la distrugerea completa a celulei canceroase. 

            In 1997 s-a descoperit ca Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decat Adriamycin(un medicament chimioterapeutic) si au avut efecte citotoxice excelente, rezultand in distrugerea completa a cancerului de colon in toate testele efectuate.

Spre deosebire de Adriamycina, Graviola nu are nici un fel de efect asupra celulelor sanatoase.

            Un studiu efectuat in 1999 a arata ca Annoglacynele A si B, o selectie de fitochimicale din Acetogenine, au avut effect de 1.000 pana la 10.000 de ori mai puternic decat Adriamycina, in cancerul de san MCF-7 si efficient in cancerul pancreatic Faza a 2-a.

            In 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine in cancerul hepatic

In ultimele studii efectualte s-a demonstrate ca multe celule canceroase care dezvolta rezistenta la chimioterapia clasica cu medicamente de sinteza, sunt atacate si distruse complet de agentii fitochimici din Graviola.

Studiul activitatii biologice (efecte medicinale multiple) de Annona muricata (Graviola) prin teste de laborator au fost efectuate in diferite tari, inclusiv:

        Statele Unite, Republica Guyana, Indonezia, China, Filipine, Surinam, Trinidad si Tobago, Republica Dominicana, Puerto Rico, Columbia, Brazilia Proprietatea anti-tumorala a graviolei a fost brevetata de cel putin noua companii straine. Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).

        In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 de mii de specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. Institutul National de Cancer a inaintat firmelor de medicamente studiile lor.

Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale – numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, muguri,  seminte si tulpina. Mugurii plantei, dupa cum se stie contin o cantitate foarte mare de substanta activa precum si celule stem de crestere.

         Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv al Extractului din Graviola asupa celulelor tumorale.   Graviola a intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc).  Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o „afinitate speciala” catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane.

Ingredient activ:

Mugurii si frunzele de Graviola (Annona Muricata)…………….600 mg

Mod de administrare:

Cura cu Graviola se face minim 3 luni.  .

Fiecare doza de 1 capsula contine muguri si frunze de Graviola (Annona Muricata) - 600 mg. 

Alte ingrediente: Gelatina vegetala (capsula)

*Preventiv: 1 capsula/zi cu 15 min inainte de micul dejun

*Tratament intens, cazuri grave:

- prima luna: 1 capsule de 3 ori/zi cu 15 min inainte de mese

- din a 2-a luna se reduce doza la 1 capsula de 2 ori/zi cu 15 min inainte de mese.

Capsulele se administreaza ca atare sau sub forma de ceai. Pentru a prepara ceaiul se foloseste continutul de la o capsula si 100 ml apa fierbinte.

Proprietati: 

-anti-cancerigen superior, antitumoral, antineoplasmic, antibacterian, antihelmintic, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antiparazitic, antispasmic,  antiviral, astringent, depresant cardiac, reduce ritmul cardiac, febrifug, hipotensive, sedative, stimulent digestive, vasodilator, vermifug.

Efect terapeutic:

- graviola distruge celulele canceroase;

- graviola inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic

- graviola opreste cresterea tumorilor;

- graviola declanseaza apoptoza celulelor canceroase;

- antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK - natural ucigase cu pana la 300%, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric);

- activeaza celulele dendritice care moduleaza raspunsul imunitar primar 

- creste capacitatea de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit prin: 

     *reducerea depresiei imunitare celulare cauzata de excesul de cortizol;

     *reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina;

     *reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari preneoplazice.

-activitate antibacteriala;

-graviola are efect in tratarea Herpes Simplex;

-este un excelent antiparazitar.

Efectul fitochimicalelor din Graviola se exercita de la inceputul administrarii dar se vede in general in timp.  Pentru marea majoritate a bolnavilor, care se afla in fazele terminale de boala,cu metastaze, Graviola trebuie administrat concomitent cu celelalte tratamente..

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.