LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

11,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Nu am luat inca...sunt hotarata sa iau,dar am o intrebare : daca sunt sub tratam..
Camelia
 

Despre noi

 

         Enzymatic Therapy este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital 100% românesc și privat, înființată în anul 2012. Misiunea noastră este să oferim clienților noștri  produse de înaltă calitate la cele mai mici prețuri. Prin intermediul produselor noastre variate dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și echilibrat.

         Deși suntem o firmă relativ nouă pe piață, considerăm că ne distingem prin seriozitate, promptitudine și  produse de calitate superioară, asigurând în mod regulat clienților noștri servicii prompte și performante. Ne străduim să oferim clienților noștri, indiferent de vârsta lor, suplimente nutritive de calitate, în scopul de a asigura bunăstarea acestora.

                În ceea ce privește relația cu clienții noștri, scopul nostru este de a cerceta continuu nevoile lor, precum și cele mai recente tendințe de piață, în scopul de a obține un nivel ridicat de satisfacție prin produsele pe care le oferim. De asemenea, părerile clienților noștri sunt de o importanță semnificativă, astfel că feedback-ul pe care îl primim de la ei ne  permite să ne îmbunătățim atât serviciile, cât și gama noastră de suplimente.