In caz ca intampinati dificultati la plasarea comenzii, va rugam sa folositi browserul Mozilla sau Opera sau Microsoft Edge sau sa plasati comenzile folosind formularul de contact sau telefonic la nr. de tel: 0722735935.

If you encounter difficulties in placing your order, please use the Mozilla or Opera or Microsoft Edge browser or place your orders using the contact form or by phone at: +40722735935.
 

LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de DPD*

Gratuit  la comenzi peste 499 ron

19,99 ron comenzi între 1 și 499

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

*Zona 2 de livrare in România se tarifează cu 49,99 ron

 

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 

 
Păreri Clienți
Iau deja acest produs de o saptamana am slabit 4 kilograme si nu mai simt nevoia..
Andreea Costea
 

Despre noi

 

         Enzymatic Therapy este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital 100% românesc și privat, înființată în anul 2012. Misiunea noastră este să oferim clienților noștri  produse de înaltă calitate la cele mai mici prețuri. Prin intermediul produselor noastre variate dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și echilibrat.

         Deși suntem o firmă relativ nouă pe piață, considerăm că ne distingem prin seriozitate, promptitudine și  produse de calitate superioară, asigurând în mod regulat clienților noștri servicii prompte și performante. Ne străduim să oferim clienților noștri, indiferent de vârsta lor, suplimente nutritive de calitate, în scopul de a asigura bunăstarea acestora.

                În ceea ce privește relația cu clienții noștri, scopul nostru este de a cerceta continuu nevoile lor, precum și cele mai recente tendințe de piață, în scopul de a obține un nivel ridicat de satisfacție prin produsele pe care le oferim. De asemenea, părerile clienților noștri sunt de o importanță semnificativă, astfel că feedback-ul pe care îl primim de la ei ne  permite să ne îmbunătățim atât serviciile, cât și gama noastră de suplimente.