LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

14,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
pentru o fetita de 4 ani cu autism cate capsule pe zi ii dau? ..
mircioaga iuliana
 

TONIC NEURONAL SENIOR (FITO-ANTIALZHEIMER)

TONIC NEURONAL SENIOR (FITO-ANTIALZHEIMER)
Click pentru mărire
Preţ: 79,99 ron
Stoc: Stoc Epuizat
Model: 501987
Producător: Bio Energo Terapia
Rating Mediu: Fără Rating


TONIC NEURONAL SENIOR (FITO-ANTIALZHEIMER)

Prezentare: 20 ml/flacon)

 Caracterizare

                Complexul natural 100 % “TONIC NEURONAL” este avizat sanitar, iar fiecare lot este testat în laboratoare performante, acreditate RENAR. Receptura și tehnologia specială de fabricație, dinamizare și energizare, rodul a numeroase faze de cercetare, sunt înregistrate ca o noutate pe plan mondial. Dintre plantele cercetate şi prezente în receptura finală pentru componenta S1 a complexului, putem menţiona: gingko biloga, mesteacăn siminţe, rozmarin, arin negru, muguri de stejar, ginseng siberian, fructe de anason-stelat, rădăcină de angelica, rădăcină de ashwagandha, fructe de bilva, lemn de aguru, rădăcină de brusture, frunze de busuioc, părți aeriene de busuiocul-cerbilor, bulbi de ceapă,  fructe de chimen, rădăcină de cicoare, frunze de cimbrișor, părți aeriene de cimbru-de-cultură, părți aeriene de cimbru-de-munte, fructe de coacăz-negru, semințe de coriandru, părți aeriene de creţușcă, scoarță de crușin,  muguri florali de cuișoare, frunze de dafin,  fructe de fenicul, frunze de frasin, rizomi de ghimbir, fructe de guarana, părți aeriene de guduchi, părți aeriene de hamamelis, fructe de haritaki, rădăcini de hydrastis , părți aeriene de iarba-de-lămâie, flori de iasomie, fructe de ienupăr, fructe de kankola, flori de lavanda, rădăcină de lemn-dulce, tal de lichen-de-piatră, părți aeriene de lucernă, flori de lumânărică, fructe de măceș, frunze de măghiran, rădăcină de manjistha, părți aeriene de mătăciune, frunze de mentă, frunze de mesteacăn, rădăcină de musta, frunze de nirgundi, rădăcină de obligeană, fibre de ovăz, frunze de păpădie, frunze de pătlagină, muguri de pin, fructe de pippali, fructe de piper-negru, rizomi de pir, părți aeriene de plămânărică, părți aeriene de rasna, flori de salcâm, frunze de salvie, rădăcină de shatavari, flori de soc, părți aeriene de tarhon, flori de tei, frunze de tejapata, flori de trifoi-roșu, părți aeriene de troscot, rădăcină de turmeric, bulbi de usturoi.

                Varianta “SENIOR”, este indicată în special persoanelor cu sindrom Alzheimer și/sau cu sistemul vascular afectat de ateroscleroză, acționând asupra microtraumatismelor care o favorizează, cu reale rezultate de regenerare psiho-somatică și neurologică. Varianta “SENIOR” are litera “S” înaintea numărului (TONIC NEURONAL “S1” pentru componenta hidro-glico-aclcoolica energizată, respectiv “TONIC NEURONAL “S2” pentru componenta homeopată).“TONIC NEURONAL Nr.1”este un concentrat HIDRO-GLICO-ALCOOLIC, cu extracte standardizate, în conformitate cu legislația C.E. referitoare la prepararea extractelor din plante: 24% GLICO – FLAVONOIDE si 6% LACTONE TERPENICE având și adaos de MAGNEZIU.“TONIC NEURONAL Nr. 2”, este un remediu complex, HOMEOPAT, dinamizat și energizat. Acestea au acțiune sinergică și complementară, fiind necesară administrarea simultană, cu restricțiile specifice administrării de remedii homeopate doar pentru“TONIC NEURONAL Nr.2”.

Acțiune terapeutică:

- vasodilatator general, cu efecte benefice asupra circulației sângelui precum și a tonusului pereților vasculari. Este util și în cazul persoanelor cu probleme de auz de natură vasculară;

- are acțiune trofică cerebrală și de stimulare a circulației periferice și cerebrale, acționând preventiv și curativ în cazul accidentelor cerebrale; NU creează fenomene de dependență, fiind posibilă și administrarea de lungă durată;

- acțiune antioxidantă, antiateroscleroasă, de tonifiere a sistemului nervos și de încetinire a modificărilor degenerative legate de procesul de îmbătrânire.

- adjuvant în stări de astenie psihică, oboseală cronică, somnolență, impotență, marirea atenției și puterii de concentrare, îmbunătățirea memoriei.Prin formulele complementare ale celor două componente, notate cu Nr.1, respectiv cu Nr.2, ajută persoanele active ce trec prin perioade de surmenaj intelectual sau care prezintă un sindrom vertiginos datorită unor tulburări de circulație vertebro-bazilară.

INDICAT ÎN :

- înlatură oboseală zilnică și reduce necesarul de somn. Înlocuiește cu succes stimulentele nervoase uzuale: cafeaua, ciocolata, cacao, ceaiul negru, fi ind în schimb total lipsit de efectele nocive al acestora;

- ateroscleroza generalizată, cardiacă sau cerebrală;

- hipertensiune arterială (în special a batrânilor);

- stări post accident vascular cerebral (ischemic sau hemoragic);

- degenerescență cerebrală, sindrom Alzheimer, demență senilă, stări confuzionale ale batrânilor;

- sindrom vertiginos, tulburări de menopauză, retinopatie diabetică, arteriopatie obliterantă a membrelor inferioare;

- insuficiență vertebro-baziliară (asociată sau nu cu spondiloza cervicală, acufene, tulburări de echilibru);

- scăderea puterii de concentrare, atenției, capacității de învățare și memorare;

- util pentru mărirea performanțelor în procesul de învățare la copii și adolescenți, crește performanțele școlare, fiind indicat în condiții de examen. Optimizează Q.I. dar și Q.E. (coeficientul de inteligență, respectiv cel emoțional).

Mod de administrare :

         “TONIC NEURONAL nr.S1” se administrează sub limbă, înainte de mese, de 2 ori/zi, câte 10 picături. se poate dizolva și în apă sau ceai, în cazul persoanelor cu sensibilitate a mucoasei bucale

         “TONIC NEURONAL nr.S2” se administrează pe mucoasa nazală, o singură dată pe zi, seara, circa 5 picături în fiecare nară. In cazul persoanelor cu sensibilitatea mucoasei nazale, se pot administra câte 10 picături sub limbă, o dată pe zi (de preferat seara) cu respectarea restricțiilor specifice tratamentului cu remedii homeopate (consumul de cafea, ceai aromat, gumă de mestecat, pastă de dinti mentolată, mirosuri puternice de parfum, naftalină, etc). În cazul unor tulburari cronice este necesară administrarea mai îndelungată a complexului (după circa trei luni, efectele sunt evidente și pot fi confirmate prin analize specifice de specialitate). Se recomandă individualizarea remediului “TONIC NEURONAL nr.S2”, cu ajutorul repertorizării homeopate, pe care putem să v-o trimitem gratuit prin mail sau poștă. Nu necesită condiții speciale de păstrare.

Atenționări

             Se va tine legătura cu medicul de familie, care va  fi informat despre acest tratament, pentru evitarea supradozării, prin administrarea în paralel a medicamentelor de sinteză cu același efect. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o alimentatie variata si echilibrata.

A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

DATA ULTIMEI VERIFICĂRI A PROSPECTULUI  

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.