LIVRAREA LA MAJORITATEA PRODUSELOR SE FACE DIN STOC ÎN 1-2 ZILE LUCRĂTOARE

Transportul este efectuat de Cargus Curier/DPD 

Gratuit  la comenzi peste 299 ron

14,99 ron comenzi între 99 și 299

19.99 ron comenzi între 1 și 99

≈ 19.99 € oriunde în UE

≈ 29.99 € oriunde în SUA & Canada

 
Coş cumpărături
0 obiecte
 
 
contact enzymatic
 
Păreri Clienți
Iau Diavit 3 pe zi, de 10 zile. Glicemia a scazut de la 259 la 109. Sunt f. bune..
Mircea C
 

Fito Antialcool Și Antitabac Forte, Tratament Eficient Împotriva Alcoolismului și a Fumatului

Fito Antialcool Și Antitabac Forte, Tratament Eficient Împotriva Alcoolismului și a Fumatului
Click pentru mărire
Preţ: 104,00 ron 97,99 ron
Stoc: Pre Comandă 7-12 zile*
Model: 500905
Producător: Bio Energo Terapia
Rating Mediu: Fără Rating

 

               Producător: Bio Energo Terapia

               Prezentare: 20 ml  

               Acest produs este avizat sanitar cu nr. 226/1997

               Acest produs nu mai este disponibil si nu se mai produce. 

                    Este un concentrat hidroglicoalcoolic complex, din plante, majoritatea autohtone, fără efecte secundare, chiar dacă se va continua consumul de drog (tutun, alcool) în timpul tratamentului.

                Testarea produsului este făcută periodic, în laborator performant, acreditat RENAR. Persoana în cauză capată în timp o indiferență fața de droguri - alcool și tutun. În prima etapă se urmărește și acțiunea benefică de dispariție a insomniei, de creștere a poftei de mâncare și a performanței sexuale, de ameliorare a afecțiunilor cardiace și hepatice. Având în vedere și o posibilă cauză sufletească, este indicat a se consulta și un psiholog, psihiatru sau medic homeopat.  Produsul se poate pune in mancare si bautura.

Caracterizare

                Produs avizat sanitar, nr. 226/1997, cu marca, receptura și tehnologia speciala de fabricație energizare și dinamizare înregistrate la OSIM, este 100 % natural, exclusiv din plante, fără aditivi sau conservanți și nu are contraindicații.
Conține un amestec din muguri din plante, macerate glicerinic, cu extracte standardizate, în conformitate cu legislația C.E. referitoare la prepararea extractelor din plante: 24% GLICO - FLAVONOIDE si 6% LACTONE TERPENICE având și adaos de MAGNEZIU și extracte hidroalcoolice cu alcool etilic din cereale.


Principii active
:

            Fitosteroli, azulene, timol, cineol, flavone, terpene, saponozide triterpenice (acid oleanolic și ursolic), acizi organici (folic, achileic, malic, probionic, salicilic, ursolic, ascorbic), polizaharide, alcaloizi (clavatina, anotina, licopodina, clavatoxina, nicotina), rezine, mucilagii, vitamine, săruri minerale.

Mod de administrare:

          Se recomandă ca înainte de ruperea sigiliului de la capac, să se citească instrucțiunile, să se verice termenul de valabilitate și să se agite flaconul de circa 100 de ori, pentru redinamizare.
           Nu necesită condiții speciale de pastrare.

Administrarea este foarte facila:

            Se poate pune în mâncare sau bautură. În timpul tratamentului se vor evita produsele care conțin cofeina, deoarece aceasta îi scade efectul cu circa 50%.
           Nu se va dubla doza în aceasta situație și nici dacă se va întrerupe administrarea într-o zi. Cantitatea zilnică recomandată alcoolicilor este de 1 ml/ 25 picături pentru o persoana de până la 80 de kg.  În cazul persoanelor cu peste 120/kg, nu se va depăși 1,5 ml/zi.

           Dupa 10 zile de pauză, se va administra urmatorul flacon. Un tratament eficient necesită circa 4 flacoane standard (persoanele de pâna la 80 kg ce nu consumă produse ce conțin cofeină).

           Utilizarea exclusiv antitabac : câte 5 picaturi, la 2 ore, în timpul zilei. Preventiv se recomandă repetarea tratamentului, o data pe an.

Atenționari:
           Se va ține legătura cu medicul de familie, care va  informat despre acest tratament, pentru evitarea supradozarii, prin administrarea în paralel a medicamentelor de sinteză cu acelasi efect.

           Nu se recomandă administrarea, în cazul persoanelor aflate sub tratament cu cortizon, însarcinate, care alaptează sau persoanelor cu alergii la unul din principiile active sau alcool.

           A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR!

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Fito Antialcool Și Antitabac Forte, Tratament Eficient Împotriva Alcoolismului și a Fumatului
Click pentru mărire